Õrnkollased õied aga hibiskuse hapukus.
Antioksüdantide ja c- vitamiini rikas valge hibiskus tugevdab vereringesüsteemi, alandab kolesterooli taset, alandab palavikku ja leevendab köha ning on keha puhastamist soodustava toimega. Lisaks on ka diureetiline ja lahtistav toime. Maitseb suurepäraselt nii kuumalt kui jääteena.
200ml / 100°C
1 tl
5-15 minutit
EE-ÖKO-03 / ELi - sisene põllumajandus / Päritolumaa: Saksamaa
*Kontrollitud mahepõllumajandusest
Käsitsi korjatud, eriti tugeva aroomiga kummeliõied* millest saab valmistada nii meelirahustavat kui põletikuvastast teed, kompressi või auru.
200ml / 100°C
1 tl
5-15 minutit
Taimaalt pärit võrratu taim mille aroom meenutab värsket sidrunit ja roosi. Sobib hästi tee valmistamiseks, kui ka aasiapärastesse toitudesse.
200 ml / 100°C
4 gr
~ 10-15 minutit
Rohemünt (Spearmint) on tänu madala mentoolisisalduse tõttu pehmem ja sametisem kui piparmünt. Sobib ka lisamiseks rohelisele teele.
200ml / 100°C
4 gr
~10-15 minutit